PC

Knuckle Sandwich – RPG u kome igrate kao prodavac u brzoj hrani

Naslov vam možda zvuči čudno, ali upravo o tome se radi u ovoj retro psihodeličnoj igri koja se juče pojavila na Kickstarteru, i koja je za svega jedan dan uspela da prikupi tražena sredstva, tako da će biti zanimljivo pratiti dokle će da dogura i koji će biti “stretch” ciljevi, kojih trenutno još uvek nema jer verujemo da ni sam autor nije očekivao ovako brz uspeh.

Knuckle Sandwich je RPG smešten u savremeno doba, u kome ste u ulozi mladog momka koji je rešio da napusti porodični dom i otisne se u veliki grad, gde će za početak raditi u lancu brze hrane, ali ga usput čeka sijaset neverovatnih avantura. Ova imaginarna metropola se zove Bright City i nalazi se na ostrvu negde na jugu Australije.

Igrač će tokom dva poglavlja igre obići celo ostrvo i upoznati se sa gomilom čudnih ljudi i njihovih još čudnijih problema. Cilj gejmpleja je da fokus bude na istraživanju i otkrivanju raznih zanimljjivosti, i zato su odbačene one dosadne stvari u RPG igrama kao što su grajndovanje i gomilanje predmeta.

Na igri praktično radi samo jedan čovek, po imenu Endru Brofi, i on kaže da je priča igre inspirisana kultnim klasicima sveta filma – Fargo, The Big Sleep i American Psycho.

Nama sve ovo deluje jako zanimljivo i jedva čekamo da vidimo koliko će na kraju biti uspešna kampanja, a u međuvremenu pogledajte trejler, koji vam možda neće puno toga reći, ali svakako verno prenosi psihodeličnost igre. Kickstarter kampanju možete pronaći na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top