PC

Midair u maju prelazi na Free-to-Play model

Neke igre po izlasku iz dugog Early Accessa na Steamu od strane developera dobiju povećanje cene, a neke, kao što je u ovom slučaju Midair, postaju potpuno besplatne za igranje.

Midair kao puna igra izlazi 3. maja, kada se i prelazi na Free-to-Play model, ali to nije jedina promena, zato što developeri iz studija Archetype spremaju razne nove dodatke, poboljšanja kvaliteta igre i ispravke bagova.

Midair, kako mu samo ime kaže, predstavlja multiplejer naslov u kome igrači imaju potpunu slobodu kretanja i letenja jetpackovima. Igrači se mogu kretati kako god požele bilo da je to u svrhu napada ili odbrane od neprijateljske vatre.

Ova brzopotezna sci-fi pucačina igrače smešta u prostrane arene za bitke formata 16v16, gde se osim brzim čizmama može učestvovati i letelicama.

Igra će na ovaj način svakako privući više igrača, na developerima je samo da zadrže bazu igrača novim sadržajem.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top