PC

Mikrotransakcije će biti trajno uklonjene iz Shadow of War

Developeri iz studija Monolith su rešili da, 6 meseci otkako se Middle-Earth: Shadow of War, u potpunosti uklone mikrotransakcije iz igre, zato što su štetile iskustvu igrača.

Mikrotransakcije u ovoj igri, koje su bile jedna od većih kontroverzi u 2017. godini, su igračima dozvoljavale da uštede na vremenu tako što bi kupovali orkove u Marketu i automatski bi ih dodali u svoje redove, bez mnogo truda u igri.

Razvojni tim je shvatio da je to dosta uticalo na iskustvo i da su igrači zbog toga propuštali mnoge detalje priče, a zbog njih je i čuveni Nemesis sistem izgubio svrhu i ne pruža imerziju koja je obećana.

“Kako bismo povratili svrhu Nemesis sistema, trajno ćemo ukloniti Gold, War kutije i Market iz Shadow of War. Ovo znači da će opcija za kupovinu zlata pravim novcem i mogućnost prisvajanja orkova i War kutija biti uklonjena”, stoji u zvaničnoj objavi na sajtu.

Pored uklanjanja mikrotransakcija, sve igrače očekuje gomila besplatnih apdejtova koji će donositi novine u samoj kampanji, sa novim narativnim elementima i poboljšanim iskustvom. Takođe, igrače očekuje poboljšani Nemesis sistem, novi skinovi za igrače, dodatne sposobnosti protagonista i još puno toga.

Opcija kupovine zlata u igri će biti isključena 8. maja, a uklanjanje svih elemenata mikrotransakcija iz igre će se odigrati 17. jula, kako bi igrači imali vremena da potroše zlato koje već imaju, a za tad se očekuje i isporuka besplatnih apdejtova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top