Nintendo Switch

Nintendova E3 prezentacija zakazana za 12. jun

Mnogi giganti industrije su već ozvaničili datume i vremena početka svojih prezentacija na uzbudljivom E3 sajmu, a japanska kompanija, Nintendo, je sada došla na red i otkrila je koje planove ima za E3 2018.

Nintendo će svoju prezentaciju u započeti 12. juna u 19 časova po našem vremenu, i prema zvaničnom tvitu, ona će biti u smislu video prezentacije, a ne uživo, kraj prezentacije donosi i početak Ninteno Treehouse, sa mnoštvom igrivih naslova koji će biti najavljeni.

Od Nintenda možemo očekivati otkrivanje mnoštva novih naslova i održavanje turnira. A prava poslatica je to što će Super Smash Bros biti spreman za probu na Switchu, a tamo prisutni će moći da zaigraju i na turniru kako bi osvojili neke vredne nagrade.

Više o tome šta će se odigrati na E3 sajmu, kao i o glasinama koje kruže, možete pročitati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top