PC

Novi mod za GTA 5 donosi znatno realističniji sistem povređivanja

Moderska zajednica ne prestaje da donosi novi sadržaj u GTAV čak i par godina od dolaska na PC. Najnoviji mod koji zapada za oko je GunShot Wound mod, sa kojim dolazi znatno realističniji sistem povređivanja.

Za razliku od sistema koji je prisutan u samoj igri, gde je izrešetani karakter nastavio dalje bez problema, moder SH42913 je napravio čak 5 stepena – bez povreda, lake, srednje, teške i smrtonosne – a kako on objašnjava lake i srednje povrede ne utiču znatno na gejmplej, dok kod teških povreda dolazi do “ljuljanja” kamere i više nije moguć sprint, a kod smrtonosnih povreda počinje odbrojavanje do smrti, gde se karakter kreće veoma sporo i ukoliko ne pronađe pomoć umire.

Lečenje se vrši korišćenjem paketa za prvu pomoć ili zvanjem hitne pomoći, a moder ističe još i da skripta ne važi samo za povrede vatrenim oružjem, već za bilo koji oblik povrede, kao što su sudari u saobraćaju i padovi.

Skripta koju je napravio ovaj moder je izuzetno detaljna tako da svaka povreda i ponašanje lika zavisi od toga u kom je organu ili delu tela metak završio, kao i od toga koji je metak u pitanju, tako da snajper nanosi veću štetu od pištolja.

Pored karaktera kontrolisanog od strane igrača, skripta može uticati i na okolne ne-igrive karaktere(NPC), ali preveliki broj njih može dovesti do problema sa performansama.

Mod možete preuzeti sa sajta gta5-mods, gde vas očekuje još detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top