PC

Novi sadržaj za Ghost Recon Wildlands donosi i vikend besplatnog igranja

Druga godina sadržaja za Ubisoftovu pucačinu, Ghost Recon Wildlands, samo što nije počela, a ona pored mnogobrojnih novina donosi i vikend besplatnog igranja.

Vikend važi za sve platforme (PC, PS4 i Xbox One), i u njemu se može igrati sav sadržaj bez ograničenja, a nakon kupovine igre, koja je na 67% popusta, sav sadržaj se prenosi. Ghost Recon Wildlands će biti besplatan za igranje od 12. aprila u 9 sati ujutru pa do 16. aprila isto u 9 sati ujutru po našem vremenu.

Najbolje od svega je to što će se vikend besplatnog igranja održati nakon dolaska prvog velikog besplatnog apdejta za ovu godinu, poznatog kao Special Operations, koji će biti dostupan od 10. aprila.

U ovom apdejtu gostuje legendarni Sem Fišer, zvezda Splinter Cell igara, koji donosi novu Echeon klasu, čija je specijalnost stealth, sa raznim gedžetima i posebnim oružjem. Sa novom klasom dolazi i novi mod igranja, Sabotage, sa kojim dolazi i pet ekskluzivnih mapa.

Ovo je samo prvi deo besplatnih pogodnisti za igrače, a tokom godine nas očekuje još tri apdejta sa Special Operations etiketom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top