PlayStation 4

Novi trejler za God of War je fokusiran na progresiju igrača

God of War stiže za svega 10 dana i u tom duhu developeri iz Santa Monica studija donose nove detalje o samoj igri i tome šta igrače očekuje.

Ovoga puta je fokus na progresiju igrača, gde oni mogu prisvajati nove sposobnosti koje će imati uticaja na stil igranja i tako pomoći igraču, a moguće je još i učenje novih skillova koji će poboljavati performans u bitkama, kao što to čini nadogradnja Kratosove moćne Leviathan sekire.

Kratos će tokom pohoda na nordijsku mitologiju moći da prilagođava svoj štit, koji će pored vizuelnog izgleda, takođe uticati na stil igranja kod igrača. Prilagođavanje oklopa će kod karaktera poboljšati snagu, odbranu, vitalnost i neke druge parametre.

Prethodni God of War video nam je prikazao 5 minuta gejmpleja gde su se Kratos i njegov sin borili protiv trolova i istraživali neprijateljsko područja, a nedavno je otkriveno i koliko vam je prostora potrebno na PS4 uređaju.

God of War izlazi 20. aprila

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top