Filmovi-Serije

Otkriveno kada možemo očekivati The Witcher TV seriju, prva sezona ima samo 8 epizoda

U prethodnih nekoliko meseci smo detalje o TV seriji po uzoru na čuvenu The Witcher franšizu dobijali mrvicu po mrvicu što nam nije bilo od velike pomoći, ali sasvim dovoljno da znamo da se na njoj polako radi.

Sada je pred nama gomila novih informacija, koje nam otkrivaju gde će serija biti snimana kao i to kada je možemo očekivati na malim ekranima.

Ove detalje je otkrila producentkinja serije, Loren Šmit-Hisrič, na Twitteru, gde stoji da prva sezona neće imati preterano veliki broj epizoda, već 8, što je i ona sama rekla da nije mnogo ali je sa kreativne strane i više nego dovoljno i napakovano akcijom i sadržajem.

Ona je izjavila kako dosta brzo napreduju sa projektom, i da pilot epizodu serije možemo očekivati 2020. godine. Skripta za pilot epizodu jeste završena, ali ostalih 7 epizoda još uvek ne postoji na papiru.

Hisričova je još izjavila kako će se snimanje serije odvijati u istočnoj Evropi, što je odlična odluka, jer kako producentkinja sama kaže: “Ova serija ne bi mogla da se snima na nekom drugom mestu”.

Nažalost, još uvek nema detalja o tome ko će sve glumiti u seriji, ali ćemo i to uskoro saznati, a već znamo da je Mark Hamil zainteresovan za glavnu rolu, i mi smo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top