PC

Planirana su 3 DLC dodatka za Pillars Of Eternity 2

Nastavak odličnog oldskul RPG-a, Pillars Of Eternity 2, je na svega dve nedelje od nas, i dolazi 8. maja, nakon par odlaganja.

Od danas znamo kakav će nas novi sadržaj očekivati za PoE 2, zato što je Obsidian danas objavio zvanični program dodataka za ovaj izometrijski RPG, koji nas vodi u arhipelag Deadfire.

U pitanju je set od 3 DLC dodatka, koji će se moći kupovati po ceni od 10 dolara pojedinačno, ili 25 ako kupite ceo paket. Oni će izlaziti u periodu jul-novembar ove godine. Ispod vam prenosimo zvanične opise ovih ekspanzija, odnosno DLC paketa.

Prvi, koji nam stiže u julu, će se zvati Beast Of Winter, i koji igrača vodi na mistično ostrvo koje nastanjuje izvesni kult koji propoveda skorašnju propast sveta i krije veliku tajnu. Imaćemo prilike da iskusimo i igranje u The Beyond, nestabilnoj dimenziji punoj drevnih duša i “đavolskih” izazova.

Druga mini ekspanzija se zove Seeker, Slayer, Survivor. Ona stiže u septembru, i njen će fokus biti na borbi i borilačkim sposobnostima vaše ekipe. I ovaj DLC nas vodi na novo, ranije neotkriveno ostrvo, u potrazi za drevnim relikvijama.

I na kraju, treći DLC, The Forgotten Sanctum, stiže novembra ove godine. On će nas staviti pred odluku, da li ćemo pomoći ili se suprotstaviti drevnim čarobnjacima Eore? Odluka neće biti laka, i moraćemo da otkrijemo sve detalje kako bi doneli pravu procenu, jer će naši koraci uticati na čitav arhipelag.

Sviđa nam se što dobijamo tri manje i samostalne priče, koje nam otkrivaju nove lokacije, sa novim karakterima, predmetima i pričama, ali ne bismo imali ništa protiv ni da smo dobili jednu veliku ekspanziju, kao što je to bio The White March 1&2, za prvi Pillars Of Eternity.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top