Mobile

PLAY! ZINE 114 – APRIL 2018

Aprilski 114. broj časopisa Play!Zine možete besplatno preuzeti u PDF formatu na ovom linku.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo verovatno najbolji, a svakako najveći broj časopisa Play!Zine u 12 godina dugoj istoriji. Od kako je krenula nova godina, slušali smo vaše brojne i veoma korisne odgovore koje ste nam dali u anketi povodom novogodišnje nagradne igre, i trudili se da na osnovu toga proširimo i unapredimo naš sadržaj.

Na skoro 150 strana, očekuju vas 22 recenzije igara, plus 4 Early Access utisaka, 6 recenzija mobilnih igara i jedan DLC, što je najveći broj koje su stranice ovog časopsa ikada videle. Naravno, tu su i recenzije hardvera, kao i brojni drugi sadržaj.

Nastavljamo da se proširujemo i poboljšavamo, upravo zbog vas, vernih čitalaca koji nas prate svih ovih godina, i nadamo se da će to imati odjeka i kod šire igračke zajednice u Srbiji, i naravno, kao i do sada, ostajemo potpuno besplatni i na samo jedan klik od vas i do vas.

Ovog meseca smo imali i zadovoljstvo da popričamo sa dva uspešna mlada momka koji su svoj talenat uspeli i da zasluženo unovče. Jedan je naš poznazi jutjuber, SupremeNexus, a drugi je domaći ilustrator Nemanja Stanković, čiji su radovi zauvek ovekovečeni u igrama najvećih svetskih kompanija, poput CD Projekt i Game Workshop.

Igra meseca je sasvim zasluženo Vermintide 2, ali je u uskoj konkurenciji bio i fenomenalni A Way Out, dok nas Far Cry 5 nije preterano oduševio, ne zato što je loša igra, već zato što je jedna te ista Far Cry igra koju igramo već godinama.

Od ostalih igara u ovom mescu, imamo dva VR naslova od kojih nas je jedan baš razočarao, a drugi ostavio otvorene vilice da balavimo diveći se lepoti igre. Tu su i čak tri trkače igre, kao i raznoliki šareniš indi naslova.

Ostavljamo vas sada da uživate u novom broju, a mi idemo već sada da pripremamo majski broj! Kao i uvek, hvala vam što nas čitate svih ovih godina, a ako sada prvi put imate u svojim rukama stranice ovog časopisa – dobrodošli i nadamo se da ćete uživati!

Aprilski, 114. broj časopisa Play!Zine, možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku.

SADRŽAJ:

Flash (vesti)
PREGLED MESECA: Igre u aprilu
DOMAĆA SCENA: Intervju SupremeNexus
DOMAĆA SCENA: Intervju Nemanja Stanković
EDITORIJAL: Artifact
EDITORIJAL: Zašto umire žanr Strategija u realnom vremenu
U POKRETU: Android igre
EARLY ACCESS: Deep Rock Galactic
EARLY ACCESS: Guts and Glory
EARLY ACCESS: Ion Maiden
BETA: Total War Arena

DLC: Life is Strange Before the Storm Farewell

REVIEWS:

Chuchel
Attack on Titan 2
Bio Inc. Redemption
Far Cry 5
Moss
Ghost of a Tale
Bravo team
Frantics
A Way Out
Apocalipsis
Warhammer Vermintide 2
Burnout Paradise Remastered
Monster Energy Supercross
Gravel
Guns, Gore and Cannoli 2
The Council – Episode 1 The Mad Ones
Ni No Kuni 2 – Revenant Kingdom
Long Gone Days
Super Seducer
Yakuza Kiwami
Fear Effect Sedna
Planetoid Pioneers

RETRO KUTAK: FEAR EFFECT

HARDWARE: Razer Kraken Pro v2 Oval
HARDWARE: Redragon M710
HARDWARE: Steelseries Rival 110
HARDWARE: Razer BlackWidow Chroma v2

HEARTHSTONE SPECIJAL: Koje karte još želeli da vidimo nerfovane?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top