PC

Podrška za Battlefield 1 prestaje u junu

Nakon skoro 2 godine otkako se Battlefield 1 pojavio, Electronic Arts i DICE objavljuju da uskoro zvanično prestaju sa podrškom u vidu novog sadržaja

Ovo znači da od juna meseca više nećemo viđati redovne apdejtove sa novim sadržajem koji su dolazili svakog meseca, dok će se eventualno pojavljivati manje zakrpe i ispravke bagova.

Do tada će ova pucačina smeštena u Prvom svetskom ratu nastaviti da dobija novi sadržaj, poput sveže objavljenog novog moda igranja – Shock Operations. Ova vrsta operacija donosi mečeve za do četrdeset igrača raspoređenih u dva tima sa zadatkom zauzimanja i odbrane sektora na mapi.

Otkako se Battlefield 1 pojavio 2016. godine, developeri su redovno gurali novi sadržaj u vidu novih mapa, modova igranja, ekspanzija i još dosta plaćenog i neplaćenog sadržaja. Sada DICE polako mape iz They Shall Not Pass DLC-a čini dostupnim i za igrače koji je nisu kupili, za početak je dostupna Rupture mapa.

DICE podršku ukida kako bi se posvetio razvoju nove Battlefield igre, koja još uvek nije zvanično predstavljena, ali se šuška da će biti smeštena u Drugom svetskom ratu, i da će imati Battle Royale mod igranja

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: