PLAY! ; PLAY! Zine

Prvi draft za Wasteland 3 će uskoro biti završen

inXile Entertainment već duže vremena radi na Wasteland 3, ali od jako uspešne crowdfunding kampanje na Figu nismo dobijali nove detalje, barem ne do danas.

Developeri su u objavi na Figu dali kratak uvid fanovima u to što su radili u prethodnom periodu, ali i putu koji ih očekuje u narednim mesecima.

Developeri već rade na fantastičnom artworku, zvučnom dizajni, kao i samim gejmplej elementima, koji će posedovati opsežan i raznovrsan stil u odnosu na fakcije.

U narednih par nedelja bi trebalo da se igra dovede u takozvano first draft stanje, veoma važan korak u razvoju igre, i uglavnom je vezan za sam dizajn nivoa i to kako će se priča odvijati u igri.

“Do kraja sledećeg meseca bi trebalo da budemo u mogućnosti da započnemo igru kod tutorijala i pratimo kritični put sve do kraja”, izjavio je glavni dizajner igre, Džordž Zits. On je dodao da su određene zone i nivoi ledom okovanog Kolorada, gde će se igra odvijati, već u alfa fazi i poseduju određeni početni dijalog, borbe i misije.

Developeri su nas ohrabrili da nema pomeranja datum izlaska, već i dalje rade na tome da ona bude dostupna svima negde tokom 2019. godine

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!