PLAY! ; PLAY! Zine

Rebellionova co-op pucačina, Strange Brigade, dobila datum izlaska

Rebellion Entertainment, studio najpoznatiji po fantastičnom Sniper Elite serijalu, već duže vreme priprema co-op pucačinu – Strange Brigade – zvanično predstavljen na prošlogodišnjem E3 sajmu.

Razvoju igre se polako bliži kraj, zato što Rebelion javlja da Strange Brigade izlazi 28. avgusta za PC, Playstation 4 i Xbox One. Datum izlaska takođe otkriva još detalja o samoj igri.

Kroz igru ćemo moći da upravljamo sa 1-4 istraživača, različita po naoružanju, sposobnostima i drugim karakteristikama. Igra će biti smeštena u period 30-ih godina prošlog veka, i imaćemo kampanju sa pričom, za šta možete pogledati trejler ispod. Ovi neustrašivi avanturisti će tokom istaživanja nepoznatih pećina u potrazi za blagom morati da se izbore protiv armije mitoloških bića, čudovišta i faraona.

Na prvu loptu vidi se da igra dosta liči na Sniper Elite 4, što je zbog toga što developeri koriste isti Asura endžin za razvoj, ali to nam ne predstavlja nikakav problem. Više se nadamo co-op avanturama u Left 4 Dead stilu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!