PlayStation 4

Spider-Man stiže u septembru, objavljena i specijalna izdanja

Kao što je nedavno objavljeno, danas je otkriveno da nam najnovija Spider-Man igra stiže već 7. septembra, što znači da nas na E3 sajmu i u narednom periodu očekuje dosta novih detalja.

Zajedno sa datumom izlaska otkriveno je i koje će sve edicije igrači moći da kupe. Tu je Digital Deluxe sa cenom od 80 američkih dolara i kolekcionarsko izdanje, koje će koštati 150$.

U Digital Deluxe izdanju zajedno sa igrom dolazi i sadržaj koji će izaći naknadno u vidu ekpanzije – Spider-Man: The City That Never Sleeps – ali će taj dodatni sadržaj biti nakndano razjašnjen. Kupci ovog izdanja dalje dobijaju u specijalna odela za heroja, specijalni gedžet i temu za PSN nalog.

Kolekcionarsko izdanje donosi sav sadržaj iz gore pomenutog paketa, mali artbook sa konceptima iz igre, stiker, i odličnu statuu Spajedrmena, koja će u potpunosti biti predstavljena na leto.

Naravno tu je i bonus za svakog ko od danas pa do izlaska igre izvrši njen pre-order u vidu odela.

Otkriveno je još i da će igra biti zaključana na 30 sličica u sekundi na Playstation 4 i Pro uređajima, a Insomniac Games je otkrio još i da ćemo pored “Spajdija” moći da zaigramo i kao Meri Džejn.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top