PC

Stillness of the Wind – igra u kojoj pratite život stare bake na selu

Ima nečeg specijalnog u minimalističkim igrama developera koji žele da prenesu tu neku toplu atmosferu svog detinjstva ili mesta odakle potiču (kao što je Unravel), zato što i igrači uspevaju da iskuse te emocije i život, naizgled prostih likova.

Jedna od takvih igara je i Stillness of the Wind, u kojoj pratimo život stare bake, koja se na selu stara o kozama. Ona je ostala potpuno sama na selu, dok njena porodica živi u gradu, i njeno jedino društvo su životinjice o kojima se marljivo brine.

Igrači će moći da razviju sopstvenu rutinu o tome kako vode računa o farmi, gde je potrebno pomusti koze, nahraniti ih, uzgajati biljke, sakupljati jaja, praviti hranu i još dosta aktivnosti.

Iza igre stoji studio Memory of God, koji je Stillness of the Wind bazirao na svom prvencu. Where the Goats Are.

Ispod možete pogledati i kratki trejler koji nosi određenu dozu melanholije, koja će verovatno biti prisutna i tokom cele igre kada ona dođe na Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top