PC

Summer Games Done Quick počinje 24. juna

Ovogodišnji Summer Games Done Quick(skraćeno SGDQ), maratonsko speedrun okupljanje u humanitarne svrhe, je već dobio datum početka zajedno sa kompletnim rasporedom igara.

SGDQ 2018 će početi nešto ranije u odnosu na prethodne, 24. juna i trajaće sve do 1. jula, a tokom tog perioda će mnogi igrači pokušavati da obore speedrun rekorde u stvarno velikom broju igara, kao šo su DOOM, Spyro the Dragon, Legend of Zelda, Resident Evil i brojne druge, i stare i nove.

Kompletan raspored igara koje će se pojaviti i kada možete pogledati na zvaničnom sajtu događaja, a on će biti dostupan za praćenje putem Twitcha kao i za davanje donacija.

Sav profit koji se bude prikupio će otići u neprofitabilnu organizaciju Lekari bez granica koje je poznata po pružanju pomoći u mnogim ugroženim regijama sveta

Zimus je na Awesome Games Done Quick događaju, iza koga stoje isti organizatori, i on je prošao znatno bolje od očekivanog, zato što je prikupljeno čak 2.25 miliona dolara, takođe u humanitarne svrhe.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: