PLAY! ; PLAY! Zine

The Crew 2 – 12 minuta vratolomnog gejmpleja

Kompanija Ubisoft vredno priprema svoju sledeću trkačinu, The Crew 2, i sada sa jednim odlaganjem datuma izlaska, rad teče po planu i pred nama je čak 12 minuta vratolomnog gejmpleja.

Video ubedljivo prikazuje glavni adut igre, a to je fluidna promena vrste vozila, sa sportskog aviona na besni automobil i motorni čamac, i to bilo kojim redosledom. Sa aviona na kola se možete prebaciti iako letite u visini jednog nebodera i to bez problema, auto će samo pasti na asfalt  i nastavljate sa vožnjom.

Takođe, u igri vas očekuje i dinamični sistem vremenskih uslova i smena dana i noći, tako da glamur Los Anđelesa, Majamija i ostalih gradova možete iskusiti pod blještavom svetlošću noći ili tokom maglovitih jutra.

Vašem autoru smeta jedino to što ulice ovih velikih gradova nisu prepune automobila, već polu prazne, što i nije toliko realistično, ali izgleda služi u svrhu arkadnog gejmpleja.

The Crew 2 na police dolazi 29. juna za PC, PS4 i Xbox One, tako da ćemo o igri svakako saznati više na predstojećem E3 sajmu i Ubisoftovoj prezentaciji.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!