PC

The Crew 2 – 12 minuta vratolomnog gejmpleja

Kompanija Ubisoft vredno priprema svoju sledeću trkačinu, The Crew 2, i sada sa jednim odlaganjem datuma izlaska, rad teče po planu i pred nama je čak 12 minuta vratolomnog gejmpleja.

Video ubedljivo prikazuje glavni adut igre, a to je fluidna promena vrste vozila, sa sportskog aviona na besni automobil i motorni čamac, i to bilo kojim redosledom. Sa aviona na kola se možete prebaciti iako letite u visini jednog nebodera i to bez problema, auto će samo pasti na asfalt  i nastavljate sa vožnjom.

Takođe, u igri vas očekuje i dinamični sistem vremenskih uslova i smena dana i noći, tako da glamur Los Anđelesa, Majamija i ostalih gradova možete iskusiti pod blještavom svetlošću noći ili tokom maglovitih jutra.

Vašem autoru smeta jedino to što ulice ovih velikih gradova nisu prepune automobila, već polu prazne, što i nije toliko realistično, ali izgleda služi u svrhu arkadnog gejmpleja.

The Crew 2 na police dolazi 29. juna za PC, PS4 i Xbox One, tako da ćemo o igri svakako saznati više na predstojećem E3 sajmu i Ubisoftovoj prezentaciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top