PlayStation 4

Treći po redu trejler za Red Dead Redemption 2 dolazi u sredu – 2. maja

Ako ste se uželeli novih informacija za Rockstarov dugo očekivani vestern, Red Dead Redemption 2, onda će vas obradovati vest da novi, treći po redu, trejler za ovu igru dolazi za par dana.

Rockstar Games je na svom sajtu otkrio da trejler stiže ove srede, 2. maja, u 17 časova po našem vremenu, ali ne znamo šta zapravo možemo očekivati.

Detalja za RDR 2 nema nešto puno, znamo da ćemo kroz priču pratiti Artura Morgana i njegove pljačkaške avanture sa Van der Linde bandom, dok se šuška da će imati Battle Royale mod. Tako da nam ostaje da vidimo novi trejler u sredu i da dočekamo E3 2018.

Red Dead Redemption 2 ima i datum izlaska – 26. oktobar za Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top