PC

Ugrabite prvog Witchera i Gwent keg besplatno

Ako slučajno još uvek niste imali priliku da zaigrate prvu igru u odličnom Witcher serijalu sada je prilika da to učinite zato što GOG nudi besplatne kopije ove igre zajedno sa kegom u Gwent kartičnoj igri.

Sve što treba da učinite kako biste dobili ovu igru i keg besplatno je da se prijavite na GOG Newsletter. Potrebno je da ste prijavljeni, ako niste napravite nalog, i putem ovog linka se možete prijaviti na pomenuti newsletter, koji će vam s vremena na vreme pružati informacije o pogodnostima i popustima.

The Witcher: Enhanced Edition je odlični RPG sa još boljom pričom, zbog čega ga definitivno vredi zaigrati, iako poseduje nešto drugačije kontrole.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top