PC

Warhammer: Vermintide 2 prikupio milion igrača

Fantastična avantura studija Fatshark, Warhammer: Vermintide 2, nastavlja da beleži odličan uspeh. U prvih par nedelja je prikupio veći profit nego što je original za dve i po godine, a sada nam je igra dosegla cifru od milion igrača.

Developeri su u objavi izneli da im je glavni cilj bio da kreiraju što bolje co-op iskustvo, ali da ih jako raduje “što je veliki broj igrača zadovoljan igrom”.

U znak ovog fantastičnog dostignuća, Vermintide 2 će u narednih nedelju dana, do 19. aprila, na Steamu biti sa 10% nižom cenom

Našu recenziju igre možete pročitati u aprilskom broju časopisa Play!Zine, gde je ona zaradila titulu igre meseca

Verzija igre za konzole, PS4 i Xbox One, će se pojaviti nešto kasnije tokom godine, a za kraj pogledajte interesantnu statistiku vezanu za aktivnost igrača:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top