Vesti

Za 100,000 prodatih kopija igre Hellblade na Xboxu, razvojni studio će donirati 50,000 dolara u humanitarne svrhe

Studio Ninja Theory je Hellblade: Senua’s Sacrfice izradio sa fokusom na singlplejer iskustvo i pre svega na psihološko stanje ratnice u igri, za šta su bili angažovani neurolozi.

Developeri su povodom toga želeli da daju svoj doprinos i jesenas su svi prihodi ostvareni tokom 10. oktobra otišli u humanitarne svrhe.

Ali humanosti developera nije kraj, pošto sada obećavaju da će ako Hellblade na Xbox One konzoli u prvoj nedelji bude prodat u 100,000 primeraka donirati 50,000 dolara instituciji za borbu protiv mentalnih bolesti.

A ako ova prodaja ne bude ostvarena, tu je i nešto niži cilj, kod kojeg za 50,000 kopija u humanitarne svrhe ide 25,000 dolara, što opet nije uopšte zanemarljiva suma, pogotovu kada se uzme u obzir da će donacija ići iz potpuno nezavisnog studija.

Tako da ako želite da se dobro zabavite na Xbox One konzoli i ujedno budete humani, kupite Hellblade: Senua’s Sacrifice do 18. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top