PC

Atomic Heart je kao Bioshock smešten u Rusiji

Dok strpljivo čekamo da nam 2K predstavi novu Bioshock igru, na kojoj uveliko radi, za oko nam je zapao Atomic Heart, koji neodoljivo podseća na Bioshock smešten u Rusiji, odnosno Sovjetskom Savezu.

Atomic Heart je pucačina iz prvog lica(FPS) u kojoj pratimo specijalnog agenta poslatog da istraži tajnovitu oblast napravljenu od strane sovjetske vlade, gde otkrivamo da je sve pošlo naopako, i to u prepoznatljivom, ruskom, stilu.

Brojna čudovišta i neprijateljski nastrojeni roboti vrebaju u razorenom gradiću, na agentu je da kroz priču punu akcije i ludila otkrije šta se to zapravo desilo.

Rečima je teško opisati šta će se sve tamo događati, ali je zato tu zvanični, i pomalo otkačeni, trejler koji savršeno oslikava igru. Otuda možemo videti da će se u gejmpleju smenjivati otvorena i zatvorena područja, poput bunkera, kao i da nas očekuju razne varijacije neprijatelja od malecnih robota i onih koji mogu leteti, do divova i humanoidnih robota, a izgleda da u okolini postoji još prezivelih.

Atomic Heart za sada nema zvanični datum izlaska, ali ga možemo očekivati tokom ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top