PC

Battle Royale stigao kao mod u GTA 5

Battle Royale groznica i dalje trese sve kutke gejming industrije.

Ova žanr viđamo u sve većem broju igara, bilo da već postoje ili se tek trebaju pojaviti, a sada je stigao i u GTA 5, ali ne zvanično, već od strane jednog posvećenog modera.

Theaetikov Complex Control mod radi znatno više od ubacivanja Battle Royale ekstenzije u ovu igru, pošto sa njim dolaze i roguelite elementi, sa raznim setovima karaktera, različitim po sposobnostima, oružjem i vozilom koje poseduju. Te karaktere možete nadograđivati i penjati se sa njim na tabeli u zavisnosti od postignutog uspeha.

Što se Battle Royale dodatka tiče, igrači se moraju izboriti protiv izuzetno neprijateljski nastrojenih protivnika, koji padobranima ili vozilima dolaze u okolinu i pokušavaju da eliminišu karaktera sa skupljajućom zonom. Međutim, vaš karakter nije beznadežan, već poseduje niz sposobnsti, kao što je teleport na bilo koje mesto na mapi.

Complex Control mod možete preuzeti sa sajta gta5-mods potpuno besplatno, gde ćete naći i uputstvo za laku instalaciju, dok se njegova aktivacija vrši pritiskom na F10.

Ispod vas očekuje zvanični trejler, sa par gejmplej videa, a potom trk na preuzimanje.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: