PLAY! ; PLAY! Zine

Battle Royale stigao kao mod u GTA 5

Battle Royale groznica i dalje trese sve kutke gejming industrije.

Ova žanr viđamo u sve većem broju igara, bilo da već postoje ili se tek trebaju pojaviti, a sada je stigao i u GTA 5, ali ne zvanično, već od strane jednog posvećenog modera.

Theaetikov Complex Control mod radi znatno više od ubacivanja Battle Royale ekstenzije u ovu igru, pošto sa njim dolaze i roguelite elementi, sa raznim setovima karaktera, različitim po sposobnostima, oružjem i vozilom koje poseduju. Te karaktere možete nadograđivati i penjati se sa njim na tabeli u zavisnosti od postignutog uspeha.

Što se Battle Royale dodatka tiče, igrači se moraju izboriti protiv izuzetno neprijateljski nastrojenih protivnika, koji padobranima ili vozilima dolaze u okolinu i pokušavaju da eliminišu karaktera sa skupljajućom zonom. Međutim, vaš karakter nije beznadežan, već poseduje niz sposobnsti, kao što je teleport na bilo koje mesto na mapi.

Complex Control mod možete preuzeti sa sajta gta5-mods potpuno besplatno, gde ćete naći i uputstvo za laku instalaciju, dok se njegova aktivacija vrši pritiskom na F10.

Ispod vas očekuje zvanični trejler, sa par gejmplej videa, a potom trk na preuzimanje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!