PC

Battlefield V će konačno biti otkriven 23. maja

Electronic Arts i DICE su nas dosta dugo držali u neizvesnosti otkrivanja nove ratne pucačine na kojoj uveliko rade, u ovom slučaju bi to bio Battlefield V, i sada je došao red na otkrivanje.

Na zvaničnom sajtu kompanije je osvanuo datum 23. maj sa battlefield heštegom i porukom “never be the same” što upućuje na izmenjeno iskustvo od onog koje smo viđali u ostalim igrama iz franšize.

Ne čudi nas što je EA čekao ovoliko dugo za otkrivanje nove Battlefield igre, zato što je ovaj datum otkrivanja jako blizu E3 sajmu i EA Play događaju, gde će ona definitivno biti centralni naslov, i gde će biti igriva, a ovo predstavlja samo blagi tizer.

Ono što se za sada zna, ako je verovati glasinama, jeste to da nas očekuje Battle Royale mod, kao rezultat sve veće popularnosti žanra, i da će novi BF biti smešten u Drugom svetskom ratu, što je verovatno zbog popularnosti koju ima Battlefield 1, smešten u Prvi svetski rat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top