PC

Battlerite dobija Battle Royale mod

Simpatični Arena​ ​Brawler/MOBA studija Stunlock je po izlasku iz Early Accessa postala u potpunosti besplatna za igranje, što se pokazalo kao izuzetno dobar potez, jer je za svega dve nedelje prikupio dva miliona igrača.

Sada dolazi red da se proba nešto novo, a to je naravno trenutno izuzetno popularni Battle Royale žanr, koji ovog leta stiže i u Battlerite – kao Battlerite Royale.

Battle Royale mod će biti blago izmenjen u odnosu na ostale popularne modove, zato što će mečevi biti ograničeni na 10 minuta, i u svakom meču će učestvovati do 20 igrača, bilo solo ili duo, kao neki od heroja koji postoje u igri, kako bi ostali jedini preživeli i pobedili.

Jedan od čelnika studija je izjavio da su rešili da se upuste u ove vode zato što imaju šansu da igračima pruže osveženi Battle Royale žanr sa “eksploracijom po uzoru na Diablo kombinovanu sa varijacijama karaktera kakvu viđamo u MOBA igrama i uzbuđenje survival naslova”.

Kao što možete videti, Battle Royale naslova ove godine nikad dosta, i pitamo se gde će i kada će stati ovaj voz na koji se svi kače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top