Opisi

CoD: Black Ops IIII – Battle.net, Battle Royale, Zombiji i još gomila novih detalja otkrivena

Ah, koliko smo samo čekali datum konačnog predstavljanja najnovije Call of Duty igre, koja je dosta puta bila tizovana i “leakovana”, sada je i to došlo pa nas je Activision zatrpao gomilom novih detalja i gejmplej trejlera.

Battle.net

Iako su već postojale glasine, ipak nas ne čudi nas objava da će se BO4 na PC-u distribuirati putem Blizzardove Battle.net platforme umesto Steama, pošto smo prošle godine videli još jedan naslov koji je izdao Activision, Destiny 2, da se pojavio na Battle.netu.

Igra će biti u potpunosti integrisana u sistem launchera i koristiće sve opcije koje postoje, a što se tiče performansi, developeri obećavaju otključani frejmrejt sa 4K podrškom, dok će sistemski zahtevi biti kasnije otkriveni.

Više o ovoj odluci čeka na ovom linku.

Zombiji

Zombiji će takođe biti deo ovogodišnjeg Call of Duty iskustva. Ovogodišnja verzija  će nas voditi na Titanik, putovaćemo kroz vreme, a treća od kampanja će nas odvesti i u drevni Rim. Ovaj mod će sada dozvoliti igračima da pomoću Mutacija menjaju elemente u igri poput jačine zombija i štete koju nanosi oružje.

Pogledajte trejlere i ne zaboravite da ispod njih čeka još detalja o igri.

Battle Royale

Battle Royale mod koji dolazi sa Black Ops 4 će nositi naziv Blackout i biće smešten na mapi 1500 puta većoj od Nuketowna. Developeri će se truditi da donesu znatno izmenjeno Battle Royale iskustvo tako što će u ovaj mod uključiti sve najbolje elemente iz 10 godina duge Black Ops istorije, poput mapa, oružja, karaktera, futurističke opreme i ostalog.

Iako će mnoge obradovati postojanje BR moda igranja, tužno je videti da Call of Duty više nije igra koja dovodi neki novi standard u pucačine, već samo prati popularne trendove, nadamo se da će te “promene” biti stvarno nešto što će igru izdvojiti od ostalih.

Pogledajte trejler:

Regeneracija više nije automatska

Activision i Treyarch su rešili da promene i jednu od važnijih mehanika u ovogodišnjoj pucačini, a to je automatska regeneracija zdravlja. Umesto da se borci “oporavljaju” boravkom u zaklonu kao pre, sada su tu injekcije koje će igrači ubrizgavati u trenucima kada helti padnu na minimum. Ova mehanika zvuči dosta zanimljivo i vidimo da će gejmplej biti izmenjen, a možda će je vratiti kasnije nakon dolaska na police, kao što je u CoD: WWII neograničeni sprint vratio nakon par meseci od pojavljivanja. Evo kako izgleda gejmplej na ratištu budućnosti:

Bez tradicionalnog singlplejera

Jedna od definitivno najvećih promena u istoriji CoD serijala je svakako ta da Black Ops IIII dolazi bez singlplejer kampanje, o čemu se ranije šuškalo. U predstavljanju su pomenute sve gore napomenute stavke ali o modu igranja za jednog igrača nije bilo ni reči, ali će postojati igrive misije za određene karaktere.

Još detalja nas očekuje na E3 sajmu, između 12-14. juna, a BO4 izlazi 12. oktobra za PC, PS4 i Xbox One.

Futurizam je ponovo u modi…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top