PC

Conan Exiles prodat u milion primeraka pre izlaska iz Early Accessa

Survival naslov Conan Exiles, znate ona igra koja vam je omogućavala da menjate veličinu svoje muškosti, je nedavno konačno napustila Early Access fazu i sada postoji kao punokrvi naslov, i to sa solidnom prodajom zabeleženom pre izlaska.

Tokom Early Accessa, Conan Exiles je prodat u preko milion primeraka na svim platformama za koje je bio dostupan. Pogledajte trejlera u čast izlaska pa nastavljamo dalje.

Osim dolaska 1.0 verzije i objave rezultata prodaje, ovaj naslov dobija i značajna poboljšanja u odnosu na rane verzije, a tu je i dosta novog sadržaja, gde nam je najzapaženije mnoštvo novih lokacija, koje ukupno uvećavaju mapu igre za dva i po puta u odnosu na sami početak.

Kao posledica velikog broja igrača koji pristupa igri tokom lansiranja, developeri Funcom je rešio da otvori niz novih dedicated servera na različitim lokacijama u svetu, što donosi veliku stabilnost tokom igranja.

Infografik ispod vam prikazuje koliko se igra promenila tokom dugog EA perioda i koliko je sada bogatije iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top