PlayStation 4

Days Gone – prvih sat vremena gejmpleja

Zahvaljujući ekskluzivnom izveštavanju GameInformera, pred nama je prvih sat vremena iz postapokaliptične avanture zvane Days Gone.

Tokom sat vremena, pratimo komentare developera igre, gde oni iznose detalje o kreativnom putu koji su prošli tokom izrade igre kao i o rešenosti da donesu igru sa zombijima kakvu do sada nismo videli.

Na delu možemo videti smenjivi sistem dana i noći, a dosta nam se dopada to što razgovor između dva lika postoji tokom gejmpleja, a sa grafičkog aspekta igra izgleda veoma dobro i po sumornom vremenu.

U pitanju je rani, alfa, gejmplej igre, tako da možemo očekivati nekoliko izmena dok ona ne izađe početkom 2019. godine. U međuvremenu pogledajte gomilu nedavno otkrivenih detalja vezanih za Days Gone.

Prvi sat gejmpleja možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top