PLAY! ; PLAY! Zine

Death Stranding će zahtevati globalnu saradnju između igrača

Još malo je ostalo do održavanja Sonijevog E3 izlaganja na kojem će se prikazati i Kodžimin Death Stranding, a pre toga izgleda da moramo dobiti i par tizera od samog tima koji učestvuje u razvoju igre.

Najnoviji podatak nam stiže od Madsa Mikelsena koji je u razgovoru Total Film magazin rekao da će Death Stranding zahtevati saradnju između igrača iz svih delova sveta.

Ovaj glumac koji će igrati nekog zlikovca u Death Stranding još uvek ne razume u potpunosti igru, ali koliko shvata: “čitav koncept igranja igre zahteva kolaboraciju od različitih osoba iz različitih strana sveta”. Na osnovu ovoga možemo pretpostaviti da će nam ova, još uvek misteriozna igra, dovesti neku produbljenu socijalnu komponentu i nešto što do sada nismo imali prilike da iskusimo.

Zvezda serije Hanibal je iskoristila priliku da iznese i par detalja o svom radu u igri i motion capture procesu.

“Bilo je malo nadrealno, zato što očigledno nema ničega(misli na green screen). Ali je priča besprekorna. Kodžima pokušava iznova i iznova da mi objasni priču, i kada pomislim da sam je shvatio dogodi se nešto drugo i ponovo mi nije jasno. Previše je komplikovano. Ludo je. Prelepo je.” objašnjava Mikelsen.

Soni se na E3 pojavljuje 12. juna u 4 sata ujutru, a sve oči su sada uprte u Death Stranding.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!