PlayStation 4

Death Stranding će zahtevati globalnu saradnju između igrača

Još malo je ostalo do održavanja Sonijevog E3 izlaganja na kojem će se prikazati i Kodžimin Death Stranding, a pre toga izgleda da moramo dobiti i par tizera od samog tima koji učestvuje u razvoju igre.

Najnoviji podatak nam stiže od Madsa Mikelsena koji je u razgovoru Total Film magazin rekao da će Death Stranding zahtevati saradnju između igrača iz svih delova sveta.

Ovaj glumac koji će igrati nekog zlikovca u Death Stranding još uvek ne razume u potpunosti igru, ali koliko shvata: “čitav koncept igranja igre zahteva kolaboraciju od različitih osoba iz različitih strana sveta”. Na osnovu ovoga možemo pretpostaviti da će nam ova, još uvek misteriozna igra, dovesti neku produbljenu socijalnu komponentu i nešto što do sada nismo imali prilike da iskusimo.

Zvezda serije Hanibal je iskoristila priliku da iznese i par detalja o svom radu u igri i motion capture procesu.

“Bilo je malo nadrealno, zato što očigledno nema ničega(misli na green screen). Ali je priča besprekorna. Kodžima pokušava iznova i iznova da mi objasni priču, i kada pomislim da sam je shvatio dogodi se nešto drugo i ponovo mi nije jasno. Previše je komplikovano. Ludo je. Prelepo je.” objašnjava Mikelsen.

Soni se na E3 pojavljuje 12. juna u 4 sata ujutru, a sve oči su sada uprte u Death Stranding.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top