PlayStation 4

Detroit: Become Human – kako je nastao digitalni Detroit budućnosti

Sledeća velika ekskluziva koja dolazi na Playstation 4 je Detroit: Become Human, za koju smo sada, pored brojnih trejlera o priči, dobili video u kome nam developeri govore o nastanku digitalnog Detroita u budućnosti.

Čuveni Dejvif Kejdž, pisac i producent ove igre, govori da mu je Detroit kao lokacija došao kao dobra ideja još na samom početku rada, zbog istorije i lepote koju poseduje, kao i zbog industrijskih zona koje se dosta dobro uklapaju u atmosferu igre.

Ostali developeri su govorili o pravcima kojima su krenuli u kreiranju futurističkog sveta sa ljudima, stilom oblačenja, i izradi modela u igri uz motion capture.

Kroz video su prikazani isečci i koncept iz igre, koji prate temu o kojoj developeri iz studija Quantic Dream govore i pružaju nam blagi uvid u igru.

Detroit: Become Human na police stiže već 25. maja, a demo možete isprobati već sada

Ako vas interesuje koje još igre dolaze u maju, posetite ovaj link.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: