PC

Devolver Digital će 10. juna održati svoju E3 prezentaciju

Čuveni izdavač koji nam je doneo Hotline Miami i Broforce, Devolver Digital, je potvrdio svoje prisustvo na ovogodišnjem E3 sajmu i pritom je pružio datum zvaničnog predstavljanja.

Devolver Digital će svoju prezentaciju održati 11. juna u 5 sati ujutru po našem vremenu, što je više od dana pre zvaničnog otvaranja E3 sajma 12. juna.

Ne sumnjamo da će nam Devolver Digital doneti gomilu novih naslova, a mi pre svega očekujemo prezentaciju istog kalibra koju smo videli prošle godine, sa puno humora i kritika upućenih modernoj gejming industriji – pogledajte ovde.

Do početka E3 sajma je ostalo manje od mesec dana a sa time raste i uzbuđenje pošto nas čeka na desetine novih igara raznih kompanija.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: