PC

DICE obećava do sada neviđene multiplejer momente i izmene u gejmpleju za Battlefield V

Polako se zagrevamo za već zakazano otkrivanje najnovije igre u Battlefield serijalu, a DICE i Electronic Arts su doneli par detalja koji će nam zagolicati maštu.

Prvi je taj da će nam novu igru predstaviti sam razvojni tim igre na čelu sa komedičarem Trevorom Noahom, koji nam je poznat iz emisije Daily Show na Comedy Centralu

Developeri obećavaju do sada neviđene multiplejer momente ogromih razmera sa novim multiplejer modovima igranja i iskustvima, na osnovu čega mislimo na Battle Royale mod, o kojem već postoje glasine.

Za razliku od Call of Duty igara, Battlefield V će imati singlplejer mod igranja gde nam se vraćaju War Stories, koje će nam pružiti odlične priče.

Novi Battlefield će nositi i dolično vizuelno iskustvo sa zapanjujućim okruženjima i ratištima koje će produbiti imerziju igračima, a objavljeno je još da nas očekuju i promene u gejmpleju.

Battlefield V će biti otkriven 23. maja, a do tada možete pogledati šta je suparnik, Call of Duty, novo pripremio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top