PC

Forza Horizon 4 nas vodi u Hong Kong?

Mnogo je izvora koji upućuju na to da nam nova Forza Horizon igra stiže upravo ove godine sa objavom na predstojećem E3 sajmu, a najnoviji leak nam otkriva da ćemo se možda trkati u Hong Kongu.

Konceptualna umetnost se pojavila na Redditu sa 5 izuzetno zanimljivih i dopadljivih fotografija koje možete pogledati u objavi ispod. Na izradi koncepta je radio studio Leading Light Desing, koji je vež ugledo ime u industiji video igara.

Naravo, dok ne dobijemo zvaničnu reč od Playground Gamesa ili Majkrosofta nećemo biti 100% sigurni gde će se FH4 odigravati, ali bi svakako Hong Kong bio zanimljiva lokacija zbog samog izgleda grada, brzog života, prometnih ulica i drugog, a lako se može desiti da je Forza Horizon 4 locirana u istočnoj Aziji generalno, i u zemljama poput Japana i Tajlanda.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top