Filmovi-Serije

Hideo Kojima dao zeleno svetlo za Metal Gear Solid film

Između ostalih filmskih adaptacija baziranih po popularnim serijalim video igara pojaviće se i Metal Gear Solid, a za to je zeleno svetlo dao i sam Hideo Kodžima.

Naime, režiser Džordan Vogt-Roberts, zaslužan za Kong: Skull Island, već duže vremena ćaska sa Hideom u vezi ovog projekta, a nedavno je stigla i objava da je kreator ovog serijala igara rekao da jedino Džordan može raditi na MGS filmu i niko drugi.

Kodžima nije bio taj koji se pita za odobravanje izrade Metal Gear Solid filma, pošto prava stoje u rukama Konamija, ali je svakako lepo čuti da se on slaže sa takvim projektom, a iz finog odnosa ovog genijalnog developera sa režiserom možemo očekivati i njihovu saradnju u produkciji filma, što bi bilo i više nego odlično.

O Metal Gear Solid filmu za sada nema drugih detalja, a još uvek čekamo i na okvirni datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top