PC

Izašao mod koji donosi Five Nights at Freedy’s u Fallout: New Vegas

Moderska zajednica iza Obsidianovog Fallout: New Vegas je i dalje jaka i vredno radi na donošenju raznolikih modova koji nas, regularne igrače, uporno uvlače nazad u postapokaliptičnu pustoš.

Jedan od takvih modova je upravo i Five Nights at Vault 5, koji u ovu igru donosi popularni horor – Five Nights at Freddy’s.

Igrači će imati prilike da zađu u vault kao nikada do sada, gde moraju preživeti napade čudovišnih robota od ponoći pa do 6 sati ujutru bez ikakvog oružja na raspolaganju. Jedini način da se izbegne stradanje jeste zatvaranje vrata, ali tu postoji caka koje nema kod “Noći kod Fredija”, a to je radijacija.

Kada se zatvore, vrata ne ostaju zauvek tako već tajmer odbrojava vreme dok se ona ponovo ne otvore, a za taj isti period se emituje zračenje koje je smrtonosno ako se pretera sa stojanjem ispred vrata, tako da ostaje da stalno budemo u pokretu, baš kao kod igre koja je inspirisala ovaj mod.

Trejler možete pogledati ispod, a na sajtu Nexus Mods možete potpuno besplatno preuzeti Five Nights at Vault 5.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: