Nintendo Switch

Konačno imamo informacije o tome kako će izgledati onlajn servis za Switch

U današnje vreme gejming bez onlajn komponente je praktično nezamisliv, bilo da se igrate na konzolama ili na računarima, i pri tome to ne mislimo samo zbog multiplejera.

PlayStation ima PS Plus platformu, dok Xbox ima Live, ali Switch, više od godinu dana od izlaska konzole, nije imao ništa, jer su informacije o ovome u Nintendu držali zaista tajnim i bila je jedna od rekih stvari zbog koje se glasno negodovalo kod vlasnika Switch konzole i fanova.

Posebno zato što je, ono malo informacija što je dolazilo, delovalo kao zaista loša stvar, a i Nintendo je neslavno poznat po tome kako veoma loše odrađuje onlajn aspekt svojih konzola.

Sada imamo zvanični info – Switch onlajn servis stiže septembra ove godine! Šta nam tačno donosi?

  • Pre svega, tu je naravno ono glavno – onlajn multiplejer igranje za takmičarske igre,  bilo Nintendove, bilo trećih strana.
  • Zatim, tu je specijalna biblioteka sa preko 20 NES igara koja će stalno biti obogaćivana, a kojoj možete da pristupite u bilo kom trenutku i igrate se preko vašeg Switcha.
  • Tu je još jedna stvar koja je jako nervirala igrače, a to je nedostatak “save” opcije van same konzole, pa ste tako, u slučaju da vam se pokvari konzola ili vam je recimo ukradu, mogli da kažete zbog vašem progresu u igrama. Sa onlajn servisom stiže čuvanje “u oblaku”, pa ćete tako svojim podacima moći da pristupite odakle god želite.
  • Nintendo Switch onlajn aplikacija za mobilne telefone će takođe dobiti brojne nove pogodnosti za pretplatnike.
  • Brojne druge “specijalne ponude”, koje nisu precizirane.

Ono što takođe nije precizirano, jeste kolika će biti cena ove pretplate, i da li će se plaćati na godišnjem ili mesečnom nivou. Ukoliko ste vlasnik Nintendo Switch, kako vam se čini ova ponuda?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top