PC

Kooperativni multiplejer dolazi u No Man’s Sky

Gotovo dve godine od zvaničnog pojavljivanja u No Man’s Sky stiže kooperativni multiplejer, na koji smo svi toliko dugo čekali.

Kooperativni multiplejer dolazi kao deo velikog besplatnog apdejta simbolično nazvanog NEXT, zato što je sledeći važni korak u razvoju igre. Nije otkriveno kako će sada izgledati igrači, pošto je prošlogodišnji apdejt omogućio da oni izgledaju kao svetleće kugle.

Pored ove, očekuje nas još gomila promena koje će dalje produbiti iskustvo svemirskog istraživanja, a više o tome ćemo saznati 24. jula kada apdejt postane dostupan za preuzimanje i pojavi se i na Xbox One konzoli.

Ove ogromne novine svakako dolaze dosta nakon izlaska, koji je razočarao igrače, tako da se nadamo da nije prekasno i da će veći broj igrača biti privučen produbljenom multiplejer funkcionalnošću.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: