PC

Majkrosoft predstavio kontroler za ljude sa specijalnim potrebama

U želji da gejming pruži što široj publici, kompanija Majkrosoft je dizajnirala najnoviju vrstu Xbox kontrolera, namenjenog osobama sa specijalnim potrebama.

Kontroler će uskoro postati dostupan za kupovinu po ceni od 99 dolara i sa sobom donosi dva velika dugmeta sa još par sporednih dugmadi koji se mogu lako prilagođavati potrebama i dizajniran je tako da stoji u krilu.

Takođe, ovaj kontroler nosi široku podršku za niz drugih priključaka i kontrolera, koji mogu biti potrebni za igranje, a za povezivanje postoji ukupno 19 portova i uređaj poseduje punjivu bateriju kako dodatni kablovi ne bi smetali igračima.

Naš cilj je bio da napravimo uređaj sa što većom mogućnošću adaptiranja, tako da igrači dobiju iskustvo lakog povezivanja, proširivo i pre svega priuštivo, izjavio je vođa Xbox-a Fil Spencer. Sem za Xbox One, kontroler će biti moguće priključiti i na Windows 10 računare, što je dosta lakše nego upotreba tastature.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: