PC

Najavljen S.T.A.L.K.E.R. 2!

Fenomenlna vest nam je upravo stigla, koja nekako uspeva potpuno da zaseni RAGE 2, čiji smo trejler videli nešto ranije ovog utorka. Posle 11 godina od izlaska originalne igre, najavljen je S.T.A.L.K.E.R. 2!

I da, u pitanju je prava, legitimna najava, pošto smo proteklih godina videli puno lažnih dvojki staklera. Najava nam stiže direktno iz studija GSC Game World, koji nam je doneo i prvu Stalker igru, kao i serijal strategija Cossacks.

Ono što za sada znamo je da stiže 2021. godine, ali mimo toga imamo veoma malo drugih informacija. Studio GSC Game World je bio poprilično “tih” gotovo čitavu deceniju, a onda se pojavio 2016. godine sa Cossacks 3, koji nije baš najslavnije prošao kod kritike, sa prosečnom ocenom od svega 63.

Trenutno je podignut i sajt, ali bez drugih informacija na njemu, sem pomenute godine kada možemo da očekujemo igru – www.stalker2.com

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top