PC

“New Clouds” mod donosi predivne oblake u GTA V svet

Čak i nakon nekoliko godina postojanja moderi u Rockstatovoj pucačini GTA V ne prestaju da nas oduševljavaju svojim kreacijama, gde smo viđali veliki grafički overhaul, mod koji nas vodi u svemir, Battle Royale, i još dosta raznih stvari.

Sada je pred nama New Clouds mod, koji nam u igru donosi predivne teksture oblaka, i to različitih za svako doba dana i vremenske uslove zbog čega ćemo sada više vremena provoditi sa pogledom u nebo nego u maltretiranju nedužnih građana Los Santosa.

U drugim vestima za GTA 5, ova igra je nedavno postala najprofitabilniji medij u industriji zabave sa zaradom većom od bilo kog filma i preko 90 miliona prodatih primeraka.

Ispod vas očekuje divna galerija fotografija, a putem ovog linka možete preuzeti sam mod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top