PC

Ovaj mod dovodi Terminatore u Fallout 4

Moderska zajednica iza Fallout 4 je i dalje jaka i vredno radi na raznoraznim kreacijama koje nam prosto mame da se vratimo u postapokalitični Commonwealth.

Pre smo pisali o izuzetno opasnim psima koji vrebaju svuda u igri kao čopor, a sada vam predstavljamo, ni manje ni više, nego Terminatora kroz Marked for Termination mod.

Ovaj mod u igru dovodi dva kiborga iz budućosti, jednog opasnog koji je na misiji da vas ubije i stalno vas prati u igri, tako da se sprmite da budete lovina, i drugog koji je dobar i u ulozi je vašeg štićenika, koji je saputnik sa kojim možete razmenjivati oružje i on će vas štititi od zloće.

Ova dva kiborga u igru dolaze tek kada igrači dosegnu do 10 nivoa, a olakšavajuća okolnost je i to što kiborg koji želi da vas ubije nema super brzo kretanje, već se samo šeta tako da ga možete lako izbeći kada ga vidite u daljini, ali vam se može prišunjati. Sa druge strane, kiborga ne možete ubiti zauvek već ga možete trenutno onesposobiti i pobeći, tako da će vas stalno juriti.

Mod možete preuzetu sa stranice Nexusmods potpuno besplatno, a developeri planiraju da kiborge prilagođavaju od povratnih informacija igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top