Opisi

PLAY! ZINE 115 – MAJ 2018

Majski 115. broj časopisa Play!Zine, možete preuzeti besplatno na ovom linku u pdf formatu.

Ah april i maj, idealni meseci u godini, jedni od svakako najlepših. Lepi sunčani dani, priroda oko nas buja, sve kreće da zeleni, ptice pevaju, životinje izlaze iz zimskog sna. Savršeno vreme da… igramo video-igre, naravno!

Bog rata u svom novom obliku je konačno stigao i vrlo brzo postao savršeni pretendent za igru godine. Sony je još jednom pokazao zašto suvereno vlada osmom generacijom konzola, jer konzolu ne čini hardver unutra, već igre koje na njoj možete da igrate. Tom temom smo se pozabavili i u editorijalu ovog broja, odnosno da li je moguće da neki novi igrač uđe na tržite konzola?

I Nintendo je ovog meseca imao svoj veliki trenutak, došao je Nintendo Labo, ali nije baš prošao onako kako su se nadali, prodaje se daleko ispod očekivanog, pa će ovi kartoni morati još neko vreme da leže spakovani u kartonima unutar magacina.

Stigla je konačno i ta beta za Battle for Azeroth, 658. ekspanziju za World of WarCraft. Kada su prožvakane sve teme, vraćamo se dobrom starom „klasiku“, odnosno borbi Horde protiv Alijanse. Vaš urednik iskreno nije fan WoW-a, ali se kao prvi Blizz fanboj nada da je ovo naznaka da ćemo možda konačno dobiti neki tračak nade da ćemo jednog dana dobiti WarCraft 4. Ipak, kolega Miljan je zadovoljan betom, a on je stari WoW-aš, tako da nema brige.

Nakon Artifacta u prošlom broju, ovoga puta smo se uhvatili nove digitalne MTG igre i zapitili se da li će zapravo konačno biti neka dobra verzija MTG na ekranima, ili još jedna propast u najavi?

U svakom slučaju, zanimljiv mesec iza nas, ali se ipak više radujemo ovom maju, jer šuškanja za E3 počinju da budu sve glasnija, i ona će svakako početi da „vrište“ u nedeljama pred nama.

Majski 115. broj časopisa Play!Zine, možete preuzeti besplatno na ovom linku u pdf formatu.

SADRŽAJ:

Flash (vesti)
PREGLED MESECA: Igre u aprilu
DOMAĆA SCENA: May The Force Be With You 2018
DOMAĆA SCENA: EESTech Challenge
DOMAĆA SCENA: Farm On
DOMAĆA SCENA: Domaći Mad Head sklopio saradnju sa Wargaming Alliance
DOMAĆA SCENA: OPEN IT objava Play
EDITORIJAL: Hoćemo li ikada videti novog igrača na polju kućnih konzola
U POKRETU: Android igre
BETA: World of Warcraft: Battle for Azeroth
PRVI UTISCI: Magic: The Gathering Arena
PRVI UTISCI: Detroit Become Human
EARLY ACCESS: Radical heights
EARLY ACCESS: Warhammer 40,000 Inquisitor
Battletech
Pure Farming 2018
Tower of Time
God of War
Light Fall
Frostpunk
Inked
Yakuza 6
Immortal Redneck
Ash Of Gods – Redemption
RETRO KUTAK: God of War
HARDWARE: Razer Basilisk
HARDWARE: Sapphire Nitro+ Vega 56
HARDWARE: Razer Chroma Ornata
HARDWARE: Steelseries QcK Prism
HEARTHSTONE SPECIJAL: Monster Hunt je stigao u Hearthstone!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top