Filmovi-Serije

Prikazan trejler za novi Predator film!

Izgleda da definitivno živomo u eri hvatanja reboota starih franšiza i hvatanja publike na nostalgiju, u svim oblastima popularne umetnosti, a pogotovo u igrama i filmovima.

Danas nam je Fox premijerno prikazao tizer trejler za novog Predatora. Iako smo ispravi bili oduševljeni da vidimo najavu za novi Predator film, koji je obeležio detinjstva mnogih od nas, nakon trejlera, moramo reći da smo ostali razočarani i da strahujemo za film.

Umesto osećaja da gledamo Predator film, jedino što smo stekli je utisak da je u pitanju generički akcioni blokbaster film. Pokušaju komičnih momenatara, glavni glumci čija je svrha da butu “harizmatične šaljivdžije” i generičke akcione scene sa sve nezaobilaznim DUUUUM DUUUM DUUUM zvukom koji je izgleda sve što ljudi znaju da koriste u akcionim trejlerima ovih dana.

Ono što je Predator filmove činilo sjajnim je određena tišina i mističnost koja ih je pratila, a movaj trejler nam je pokazao sve samo ne to. Volimo Predator filmove, ali nas ovaj trejler plaši da ćemo dobiti nešto gde se Predator nalazi samo u imenu i izgledu “vanzemaljaca”.

U svakom slučaju, pogledajte trejler pa prosudite sami.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top