PC

Prikazane scene koje su morale biti uklonjene iz Agony kako bi se stekao Mature rejting(18+ NSFW)

Developeri iz studija MadMind su tokom izrade paklene horor igre, Agony, morali da odbace određeni materijal koji nije bio nikako namenjen mlađima od 18 godina kako bi se stekao M(Mature) rejting i dozvolio izlazak igre.

U pitanju su scene silovanja, seksa, ubijanja dece, i mnogih drugih groznih stvari zbog kojih nas ne čudi što su uklonjene iz igre.

Razvojni tim je prvobitno imao u planu i da izda patch koji bi uklonio cenzuru iz igre, ali su morali da odustanu od njega jer bi ih taj potez odveo na sud što bi dovelo do gašenja samog studija.

Pošto se radi o izuzetno brutalnim i neprijatnim scenama Youtube je ubrzo uklonio video, ali je on dostupan na drugim servisima, ali vas ponovo upozoravamo da su scene izuzetno NSFW i nisu namenjene mlađima od 18 godina.

 

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: