PC

Remedy Entertainment, Alan Wake kreatori, donose svoju novu igru na E3 sajam

Oko studija Remedy Entertainment, kreatora Max Payne i Alan Wake igara, konstantno postoje neke misterije.

Naravno, one su vezane za video igre na kojima rade pošto ih uglavnom vešto kriju i znaju da fanove dosta dugo drže u neizvesnosti pre otkrivanja. Tako se radi i o još uvek misterioznom projektu sa kodnim imenom, Project 7(P7), za koji je sada otkriveno da će biti zvanično predstavljen na predstojećem E3 sajmu.

O ovom projektu za sada nema mnogo informacija, a, kako prenosi PCGamesN, Remedy je završio partnerstvo sa Majkrosoftom, koji je bio izdavač njihove prehodne igre, Quantum Break, i sada je sklopio saradnju sa italijanskom kompanijom 505 Games.

Po svemu sudeći, očekuje nas đavolski dobar E3 2018, koji se održava od 12-14. juna, sa predstavljanjem mnogih naslova koji su dugo stojali u senci, poput Cyberpunk 2077, Battlefield V i više.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top