PLAY! ; PLAY! Zine

Sada Bethesda tizuje RAGE 2

Kada se na Walmartovom sajtu “greškom” između ostalih igara pojavio i RAGE 2 iz Bethesde nisu baš bili oduševljeni i reagovali su dosta frustrirano na pitanja fanova.

Pitali smo se – Čemu to? I shvatamo njihovo razočarenje za leak jer su oni sada počeli da blago tizuju upravo drugi deo RAGE igre, i to na veoma zanimljiv način, sa nizom tvitova.

Prvo se na zvaničnom profilu kompanije pojavila fotografija Big Bena, sata u Londonu, sa vremenom nameštenim a 5:14 i razmazanom roze bojom, istom nijansom koja je korišćenja kao reakcija na gore spomenuti leak, što nas je odmah navelo da se radi o nečemu vezanom za RAGE. 5.14 lako upućuje na datum – 15. maj – odnosno ponedeljak, tako da tada očekujemo konkretne detalje.

Potom se pojavio i drugi tvit sa slikom na kojoj dominira ista roze boja i koji prikazuje raketu u uzletanju, na kojoj isto stoji 5-14.

Nedugo posle drugog tvita se pojavio i treći sa novom slikom, na kojoj nema roze boje ali ona prikazuje ljude na ulasku u autobus gde se nalazi i jedan kosplejer koji dosta liči na karaktera upravo iz igre RAGE.

Izuzetno volimo ovakve tizere i jedva čekamo ponedeljak da vidimo šta nam to pripremaju iz Bethesde.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!