PC

Shadow of the Tomb Raider ipak neće raditi u 4K 60FPS na Xbox One X

Majkrosoftova najnovija konzola, Xbox One X, jeste jaka, ali ipak nije dovoljno da nadolazeći Shadow od the Tomb Raider “potera” u 4K rezoluciji sa 60 sličica u sekundi, kao što je prvobitno bilo objavljeno.

Kako bi se izbegla dalja zabuna, Square Enix, izdavač ove igre, je za WindowsCentral objasnio da Shadow of the Tomb Raider neće raditi u 60fps-a u 4K rezoluciji, ali da ipak postoji mogućnost odabira 1080p 60fps moda, tako da igra nije zaključana na “tričavih” 30.

“Shadow of the Tomb Raider neće raditi sa 60fps dok je u 4K. Kako bismo omogućili šire gejmplej iskustvo igra će posedovati dva vizuelna moda: 4K Resolution sa 30 frejma i High Resolution sa 1080p i 60 sličica u sekundi. Oba moda će posedovati širok spektar dodatnih poboljšanja, poput renderovanja baziranog na fizici, HDR-a i još dosta toga.” stoji u objavi.

Shadow of the Tomb Raider dolazi 14. septembra, a tek nedavno je igra zvanično otkrivena sa novim fotografijama iz igre i neočekivano mračnim trejlerom, a pokrili smo i to koja sva izdanja igre možete kupiti(neka vam donose i pravu figuricu).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top