PC

Shadow of War je besplatan za igranje tokom vikenda

Ako nešto niste raspoloženi da ovog vikenda besplatno zaigrate taktičku multiplejer pucačinu, Rainbow Six Siege, onda će vas obradovati to da je tokom ovog vikenda za igranje na Steamu potpuno besplatan i Middle-Earth: Shadow of War.

Sav sadržaj će biti dostupan, u vidu same priče u kojoj Talion i Kelebrimbor moraju pokoriti što više neprijatelja kako bi konačno uspostavili red u Mordoru. Glavni adut Shadow of War je Nemesis sistem koji produbljuje iskustvo igranja tako što vaši neprijatelji pamte svaku vašu odluku i smrt u igri i na osnovu toga napreduju i postaju jači.

Igra je i na 50% popusta do 21. maja tako da se može uzeti za 30 dolara na Steamu, a podsećamo vas da su developeri iz Monolitha uklonili loot kutije iz igre, a uskoro stiže i nova ekspanzija.

Datum završetka promocije nije tačno određen, ali će ona verovatno trajati negde do nedelje uveče, tako da se ima sasvim dovoljno vremena za uvid u novo poglavlje priče o Srednoj Zemlji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top