PC

Square Enix otkrio datum svoje prezentacije na E3 2018

Izdavačima sa potvrđenim datumom prezentovanja na predstojećem E3 sajmu se pridružila i japanska kompanija Square Enix.

Oni će svoju prezentaciju održati 11. juna u 19 časova po našem vremenu, a moći ćemo da je pratimo putem raznih platformi – Youtube, Twitch, Facebook i druge – a na zvaničnom sajtu je otkriveno da ona neće biti održana uživo, već će biti snimljena unapred.

Square Enix je ostao tajanstven po pitanju koje će igre otkriti 11. juna, već nam poručuje da se tada uključimo i ispratimo prezentaciju. Sigurno je i bez potvrde će u Los Anđelesu biti prikazan Shadow of the Tomb Raider.

Do početka E3 sajma je ostalo svega mesec dana, a mi vam za junski broj magazina Play!Zine pripremamo sve igre koje očekujemo da vidimo tamo.

Više o rasporedima ostalih kompanija možete videti ovde.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: